verbindingstechniek

Verbindingtechniek voor machine en industrie

Verbindingstechniek

Ons programma bestaat uit kwalitatief hoogwaardige connectoren voor stroomvoorziening, overdracht van stuursignalen en data-overdracht. Een waardevolle aanvulling op het automationprogramma van fortop.

 

Bekijk verbindingstechniek in webshop

 

Verbdindingstechniek
Power kabels

Van centraal naar netwerk

Escha power follows bus

Industrie 4.0, IoT en BigData zijn bij iedereen bekend en het biedt ongekende mogelijkheden. Maar hoe zit het met de elementaire basis - de bedradingsfilosofie? Terwijl voorheen de kast het centrale element van de automatisering was, verplaatst de automatiseringstechnologie zich nu gedecentraliseerd naar het veld. Lees meer over power kabels.

 

Bekijk power connectoren in webshop

Voor extreme omstandigheden

Ilme T-type

De geïsoleerde behuizingen T-type van Ilme zijn gemaakt van kunststof thermoplastisch materiaal. Ze zijn antistatisch en beschikken over mechanische weerstand. Hierdoor zijn ze bestand tegen (de meeste) chemische producten voor industriële doeleinden, onder andere zout en de meest voorkomende reinigingsmiddelen. Hierdoor is de serie T-Type geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden zoals offshore en de voedingsmiddelenindustrie. Lees meer over industrieconnectoren.

 

Bekijk industrieconnectoren in webshop

Industrieconnectoren
Industrieconnectoren

Supersnel monteren door snap-in aansluiting

Ilme Squich

Uw schroevendraaier kan, wat Ilme betreft, wel in de gereedschapskist blijven. Want monteren van multikabels aan een connector kan nu sneller en zonder gereedschap. Lees meer over Ilme Squich.

 

Bekijk industrie connectoren in webshop

Veilig en snel 'stekkerbaar' stroomtransformatoren aansluiten

Ilme kortsluitconnectoren

Als er stroom door een stroomtransformator gaat, dient deze te worden kortgesloten. Met de nieuwe gepatenteerde kortsluitconnectoren van ILME doet u dit op een snelle en veilige manier. Lees meer over kortsluitconnectoren.

 

Bekijk verbindingstechniek in webshop

kortsluitconnectoren

close-video-button