verbindingstechniek

Het fundament van uw machine

Verbindingstechniek

Ons programma bestaat uit kwalitatief hoogwaardige connectoren voor stroomvoorziening, overdracht van stuursignalen en data-overdracht. Een waardevolle aanvulling op het automationprogramma van fortop.

Ga naar 'Verbindingstechniek' in de webshop

 

Van centraal naar netwerk

Escha power follows bus

Industrie 4.0, IoT en BigData zijn bij iedereen bekend en het biedt ongekende mogelijkheden. Maar hoe zit het met de elementaire basis - de bedradingsfilosofie? Terwijl voorheen de kast het centrale element van de automatisering was, verplaatst de automatiseringstechnologie zich nu gedecentraliseerd naar het veld.

Lees meer >

Voor extreme omstandigheden

Ilme T-type

De geïsoleerde behuizingen T-type van Ilme zijn gemaakt van kunststof thermoplastisch materiaal. Ze zijn antistatisch en beschikken over mechanische weerstand. Hierdoor zijn ze bestand tegen (de meeste) chemische producten voor industriële doeleinden, onder andere zout en de meest voorkomende reinigingsmiddelen. Hierdoor is de serie T-Type geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden zoals offshore en de voedingsmiddelenindustrie. 

Lees meer >

Supersnel monteren door snap-in aansluiting

Ilme Squich

Uw schroevendraaier kan, wat Ilme betreft, wel in de gereedschapskist blijven. Want monteren van multikabels aan een connector kan nu sneller en zonder gereedschap.

Lees meer >

Veilig en snel 'stekkerbaar' stroomtransformatoren aansluiten

Ilme kortsluitconnectoren

Als er stroom door een stroomtransformator gaat, dient deze te worden kortgesloten. Met de nieuwe gepatenteerde kortsluitconnectoren van ILME doet u dit op een snelle en veilige manier.

Lees meer >

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Automation

Meer dan een standaardoplossing

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing voor uw bekabelingsvraag voor uw toepassing? ESCHA produceert dagelijks op maat gemaakte klantspecifieke oplossingen. ESCHA is sterk in innovatie en fabricage. Naast innovatieve standaardconnectoren biedt ESCHA individuele en speciale oplossingen en op maat...

Lees meer

Ga naar Merken

Betrouwbare merken, uitgekozen door onze specialisten

Contact

Meer weten over machineveiligheid, vision & sensors, signaleringstechniek, wireless of verbindingstechniek? Vul het formulier hiernaast in. Wij nemen contact met u op!