Fortop branches

Veiligheidspakket van A tot Z voor machinebouw

Interlock systeem voor veilige toegang

Het Dold Safemaster STS interlock systeem beveiligt personen tegen ongewenste toegang tot een gevaarlijke ruimte. Het is een mechanisch systeem met veiligheidscategorie PL e. De sleutel van het interlock systeem zijn uniek en er kan een sleutelvolgorde afgedwongen worden waardoor een machine of installatie nooit opgestart kan worden in een onveilige situatie. Binnen één interlock systeem is het mogelijk om meerdere toegangsdeuren op te nemen. Lees meer over interlocks.

interlock systeem
Lichtscherm reer eos

LICHTSCHERM VEILIGHEIDSKLASSE 2 EN 4

De EOS lichtschermen zijn er voor beveiligde hoogtes van 160 mm tot 1810 mm. Voor de resolutie kan gekozen worden tussen 14, 20, 30, 40, 50 of 90 mm en bij een inloopbeveiliging voor 2, 3 of 4 stralen. De EOS is beschikbaar in de X-versie, met ingebouwde monitoring (EDM) en in de A-versie met automatische reset. Lees meer over lichtschermen.

Datakabels | Escha

Datakabels van escha hebben minder dataverlies door het shielded concept. Tegenwoordig zijn de meeste kabels voorzien van een shielded omhulsel waardoor data beter overgebracht wordt van punt A naar punt B. Escha het shielded omhulsel door tot over de connector en juist in de connector lijden de meeste datakabels het meeste dataverlies. Lees meer over datakabels.

Datakabels escha
steute custom made solution voetpedaal

Er is altijd een oplossing. Ook als die nog niet bestaat.

Als u problemen heeft met onderdelen in uw installatie, bent u zich daar van bewust. U controleert onderdelen vaker of houdt een veiligheidsvoorraad aan, om een mogelijke storing zo snel mogelijk op te lossen. Een kleine technische aanpassing aan storingsgevoelige onderdelen in uw installatie kan een grote verbetering opleveren.

Een bedrijf had behoefte aan een Extreme variant van een voetschakelaar die nog niet bestond. Samen met de leverancier hebben we een custom made solution ontwikkeld. Lees meer over deze custom made solution.

Miniatuursensor met laser

Dat ook kleine sensoren grote prestaties kunnen leveren bewijst SensoPart met de fotocelserie F10. De F10-serie is de eerste en enige miniatuursensor gebasseerd op laserlicht. Ook de instelbare achtergrondonderdrukking maakt de sensor, in combinatie met de kleine bouwvorm, uniek. Dankzij de unieke specificaties en de vele gebruiksvriendelijke details kunnen deze compacte sensoren in bijna iedere applicatie worden toegepast. Lees meer over miniatuursensor.

 

miniatuursensor met laserlicht

Ga naar Merken

Betrouwbare merken, uitgekozen door onze specialisten

Vragen? Stel ze hier!

We helpen u graag verder. Specifieke vragen over oplossingen in de machinebouw-branche? Onze specialisten beantwoorden ze graag.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.