Fortop branches

Veiligheidspakket van A tot Z voor machinebouw

Er is altijd een oplossing. Ook als die nog niet bestaat.

Als u problemen heeft met onderdelen in uw installatie, bent u zich daar van bewust. U controleert onderdelen vaker of houdt een veiligheidsvoorraad aan, om een mogelijke storing zo snel mogelijk op te lossen. Een kleine technische aanpassing aan storingsgevoelige onderdelen in uw installatie kan een grote verbetering opleveren.

Een bedrijf had behoefte aan een Extreme variant van een voetschakelaar die nog niet bestond. Samen met de leverancier hebben we een custom made solution ontwikkeld.Lees meer over deze custom made solution >

steute custom made solution voetpedaal
Fortop machinebouwer

fortop automation

De producten in het fortop automation assortiment zijn met zorg geselecteerd. Ze bevinden zich in de toepassingsgebieden:

LICHTSCHERM VEILIGHEIDSKLASSE 2 EN 4

De EOS lichtschermen zijn er voor beveiligde hoogtes van 160 mm tot 1810 mm. Voor de resolutie kan gekozen worden tussen 14, 20, 30, 40, 50 of 90 mm en bij een inloopbeveiliging voor 2, 3 of 4 stralen. De EOS is beschikbaar in de X-versie, met ingebouwde monitoring (EDM) en in de A-versie met automatische reset.

Lees meer >

Lichtscherm reer eos
miniatuursensor met laserlicht

Miniatuursensor met laser

Dat ook kleine sensoren grote prestaties kunnen leveren bewijst SensoPart met de fotocelserie F10. De F10-serie is de eerste en enige miniatuursensor gebasseerd op laserlicht. Ook de instelbare achtergrondonderdrukking maakt de sensor, in combinatie met de kleine bouwvorm, uniek. Dankzij de unieke specificaties en de vele gebruiksvriendelijke details kunnen deze compacte sensoren in bijna iedere applicatie worden toegepast.

Lees meer >

 

Ga naar Merken

Betrouwbare merken, uitgekozen door onze specialisten

Vragen? Stel ze hier!

We helpen u graag verder. Specifieke vragen over oplossingen in de machinebouw-branche? Onze specialisten beantwoorden ze graag.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.