energiemeters, analysers en stroomtrafo's

Energiemeters, analysers en stroomtransformatoren

Kies de juiste energiemeter

Fortop heeft een groot scala aan energiemeters in het assortiment. De verschillen zitten hem hoofdzakelijk in de bouwvorm, opties en type display. Een eenvoudige meter kan op korte termijn voldoen, maar op langere termijn is een uitgebreidere meter vaak snel terugverdiend.

De keuze voor een meter hangt af van wat u wilt meten en hoe u wilt dat de gegevens gepresenteerd worden.

 

Kies de juiste energiemeter

Kies de juiste meter
janitza UMG 96RM

Universeelmeters Janitza UMG 96RM-serie

Er is altijd een universeelmeter voor uw toepassing

De UMG 96-serie bestaat uit zeven universeelmeters met allemaal unieke eigenschappen. De meters geven allemaal de drie gemeten fases digitaal weer. Via verschillende communicatieprotocollen is het mogelijk de informatie decentraal op te vragen. De universeelmeters hebben diverse verschillende eigenschappen waardoor er voor iedere toepassing een meter is. Lees meer over Janitza UMG 96RM.

Power quality analyser Janitza UMG 512

Inzicht in energiemanagement

De Janitza UMG 512 is de klasse A meter die u inzicht geeft in energiemanagement, PQ-monitoring en RCM-diferentiaalstroommetingen. Lees meer over Janitza UMG 512.

Janitza UMG 512
Janitza UMG 509

Power Analyser Janitza UMG 509

Voor Power Quality metingen

Janitza zet een nieuwe standaard met de UMG 509, de nieuwste alles-in-1 power analyser. De meter is een PQ-analyser, kWh-meter met acht tarieven, aardfoutstroommeter, IP-gateway, logger, PLC en webserver in één behuizing. De UMG 509 beschikt over een Nederlandstalig kleurendisplay en een vernieuwde Nederlandstalige intuïtieve web interface. Lees meer over Janitza UMG 509.

VIDEO: In twee minuten meer kennis van Power Quality

Een korte levensduur, slecht werkende besturingen, oververhitte kabels of het uitvallen van cruciale processen. Dit zijn slechts enkele, veel voorkomende problemen die worden veroorzaakt door een slechte kwaliteit van spanning en stroom. Hier geldt: meten is weten. Hoe? Bekijk de video!

close-video-button