Kritische applicaties

Beschikbaarheid van spanning en stroom

De druk op het energienetwerk wordt steeds groter, terwijl de kwaliteit van het net ernstig onder druk staat. Dat bedreigt bedrijven en organisaties die afhankelijk zijn van een continue stroomvoorziening.

Internationale productiebedrijven, datacenters, ziekenhuizen, vliegvelden, netbeheerders, etb-ers en installateurs werken daarom samen met fortop.

Wij gebruiken onze ervaring in kritische applicaties om de beschikbaarheid van spanning en stroom onder alle condities te vergroten. Hiervoor maken we gebruik van de unieke keten van competenties van meten, analyseren en verbeteren.

Energie & Infra

Datacenters

Ziekenhuizen

Kritische applicaties
Janitza UMG 509 PRO power analyser

Meten is weten!

De UMG 509 PRO power analyser van Janitza is speciaal ontwikkeld voor toepassing achter de nettransformator en beschikt over een kleurendisplay met Nederlandstalige webinterface. De Power Quality van een elektrische installatie is direct af te lezen. Spanningsdips, pieken en transiënten worden geregistreerd en opgeslagen als 'gebeurtenis'. Problemen met de power quality worden door de power analyser snel opgespoord, doordat de kwaliteit van spanning en stroom automatisch én volgens de geldende normen worden gerapporteerd.

De power analyser beschikt over een geintergeerd dashboard dat te bereiken is via een webbrowser. Zo heeft u op elk gewenst moment toegang tot 'uw meter' met behulp van mobiel, tablet, dekstop. Lees meer over Janitza UMG 509-PRO Power Analyser.

Kies de juiste energiemeter en/of energie analyse software

De behoefte aan meten wordt steeds groter. Naast inzicht in het energieverbruik willen steeds meer bedrijven inzicht in de belasting van hun installatie en in de kwaliteit van spanning en stroom. Daarnaast willen ze tijdig gewaarschuwd worden als er storingen optreden.

Fortop heeft een groot scala aan energiemeters in het assortiment. De verschillen zitten hem hoofdzakelijk in de bouwvorm, opties en type display. Een eenvoudige energiemeter kan op korte termijn voldoen, maar op langere termijn is een uitgebreidere energiemeter vaak snel terugverdiend.

De keuze voor een energiemeter hangt af van wat u wilt meten en hoe u wilt dat de gegevens gepresenteerd worden.

 

Ga naar de keuzehulp | Kies de juiste meter

Janitza pro serie
Power quality

Wat is Power Quality?

Bij vrijwel elke aankoop die u doet stelt u een bepaalde kwaliteit vast. De kwaliteit van de meeste producten is (deels) zichtbaar met het oog. De kwaliteit van elektrische energie wordt beschreven met het begrip Power Quality. In de white paper power quality worden de verschillende normen en verantwoordelijkheden besproken. Lees meer overPower Quality.

close-video-button