Machineveiligheid

Veiligheid in en rondom uw machine

Een machineveiligheidspakket van A tot Z!

In de industrie gaan de veiligheid van de mens en de capaciteit van de installatie hand in hand. Wat is nodig om een installatie veilig te laten functioneren volgens de huidige normen? Om dergelijke vraagstukken op te lossen ondersteunt en adviseert fortop. 

Ga naar 'Machineveiligheid' in de webshop

Vrijwel voor iedere applicatie geschikt

ReeR EOS lichtscherm

De EOS lichtschermen zijn er voor beveiligde hoogtes van 160 mm tot 1810 mm. Voor de resolutie kan gekozen worden tussen 14, 20, 30, 40, 50 of 90 mm en bij een inloopbeveiliging voor 2, 3 of 4 stralen. De EOS is beschikbaar in de X-versie, met ingebouwde monitoring (EDM) en in de A-versie met automatische reset.

Lees meer >

Muting ingewikkeld? Niet met Safegate

ReeR Safegate

Het nieuwste veiligheidslichtscherm van ReeR is programmeerbaar door middel van configuratie-software en is hierdoor eenvoudig in te stellen. De Safegate garandeert een perfecte integratie van alle mutingsensoren door deze direct op het scherm aan te sluiten. De mutingfuncties in dit nieuwe type zijn sterk verbeterd ten opzichte van het vorige type. Het is de ideale oplossing voor de bescherming in high-risk industriële toepassingen. De Safegate is later dit jaar beschikbaar.

Lees meer >

Eenvoudig en betrouwbaar een veiligheidssysteem

ReeR Mosaic

De mogelijkheden van de configureerbare veiligheidscontroller ‘Mosaic' van ReeR zijn allang niet meer beperkt tot de basisfunctionaliteiten als een noodstop of een 2-handbediening. De Mosaic is voor de meeste veiligheidsvraagstukken praktisch toepasbaar.

Lees meer >

Comfort in veiligheid die u zal overtuigen | Safemaster S & C

DOLD Safemaster S & C

  • Snelle en eenvoudige configuratie via draaischakelaars
  • Eén apparaat, verschillende veiligheidsfuncties
  • Twee onafhankelijke veiligheidsfuncties op één apparaat te selecteren
  • Keuze-opties: noodstop, veiligheidsdeur, tweehandbediening, veiligheidschakelmat/-lijst, fotocel, antivalente schakelaar
  • Combineren van veiligheidsfuncties mogelijk

Lees meer >

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Automation

Steute RF HB 4 kanaals draadloze handbediening

Waarom zou een operator naar een schakelaar moeten lopen als een operator de schakelaar bij zich kan dragen? Met dit in het achterhoofd is de Steute RF HB 4 kanaals draadloze handbediening ontwikkeld. Toepassingen De RF HB-4CH is geschikt voor tal van toepassingen. Bijvoorbeeld logistiek,...

Lees meer

Ga naar Merken

Betrouwbare merken, uitgekozen door onze specialisten

Contact

Meer weten over machineveiligheid, vision & sensors, signaleringstechniek, wireless of verbindingstechniek? Vul het formulier hiernaast in. Wij nemen contact met u op!