Signaaltorens en -zuilen

Signaaltorens en signaalzuilen zijn belangrijke visuele en auditieve signaleringsapparatuur voor toepassing bij machines of bij automatiseringsprocessen. Modulaire signaaltorens zijn in meerdere varianten leverbaar als opbouw-, wand- en paneelmontage versie. Ook optische, akoestische en optisch-akoestische modellen zijn beschikbaar.

Lees meer over signaaltorens
Signaaltoren ECOmodul - Auer Signal

Webshop

Alle productinformatie, datasheets, technische tekeningen, manuals én prijzen op het gebied van Signaleringstechniek in één overzicht. Vraag een account aan en maak gebruik van veel voordelen!

Ga naar de shop

Optische signalering

Zonder dat gebruikers en operators van machines en technische installaties zich ervan bewust zijn, geven kleuren van een signaallamp een status aan. Signaallampen voor veiligheid zijn nodig om te waarschuwen in gevaarlijke situaties.

Lees meer over signaallampen

Optische en akoestische signalering

Optische en akoestische signaleringsapparatuur waarschuwen gebruikers en operators met behulp van licht en geluid.

Ga naar de shop
Optische en akoestische signalering

Duidelijk laten zien én horen wat de status van uw machine is. Dát is optisch en akoestisch signaleren.

Isa Sikkema

Lees meer over modulaire signaaltorens

Akoestische signalering

Akoestische signaleringsapparatuur waarschuwen gebruikers en operators door middel van geluidssignalen. Akoestische modules kunnen gecombineerd worden met optische signaleringsapparatuur en kunnen geïntegreerd worden in modulaire signaaltorens.

 

Ga naar de shop
Akoestische signalering

Signaalhoorn ASML

Een ontzettend luidruchtige toeter. Dat is de ASML. De 120dB(A) producerende multi-toon signaalhoorn van Auer Signal maakt net zoveel lawaai als een rockconcert en dat maakt hem perfect geschikt voor buitenapplicaties in bijvoorbeeld de maritieme sector.

Lees meer over signaalhoorns
ASML signaalhoorn - Auer Signal

close-video-button