signaleringstechniek

Lampen, zoemers en signaaltorens voor industrie

Over signaleringstechniek

In de machinebouw en installatietechniek krijgt veiligheid veel aandacht. Als waarschuwing kunnen signaleringen worden toegepast. Signaleringen worden gebruikt in industriële toepassingen en vervullen in het bijzonder in de machine- en installatiebouw belangrijke bewakings- en besturingsfuncties. Een optisch of akoestisch alarm kan door niemand verkeerd begrepen worden.

 

Ga naar signaleringstechniek in de webshop

Signaleringstechniek voor industrie
Modulaire signaaltorens

Modulaire signaaltorens met LED-technologie

Auer ECO-modul

De ECOmodul serie combineert moderne LED technologie met een uitstekende prijs. Een eenvoudige aansluittechniek (veerdruk of push-in technologie) samen met een breed scala aan montagemogelijkheden maakt dat deze "ECO-modules" een interessant, economisch aantrekkelijk product zijn. Lees meer over modulaire signaaltorens.

 

Bekijk modulaire signaaltorens in webshop

Signaallampen voor industrie

Auer T-serie

De serie T (ø 75 mm) en U (ø 60 mm) signaallampen zijn in meerdere varianten leverbaar als opbouw- en paneelmontage versie. Ook optisch-akoestische en akoestische modellen zijn van het T model beschikbaar. Lees meer over signaallampen.

 

Bekijk signaallampen in webshop

Signaallampen

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

01/12/2016
Automation

Voorbekabelde Auer P-serie signaallampen

Voorbekabelde signaallampen Auer P-serie De 'P'-serie signaallampen van Auer Signal zijn middelgrote (75 mm diameter) signaallampen die zijn geconfigureerd en voorbekabeld. In deze serie bestaat de keuze uit een hoog of laag lensontwerp. De kracht van Auer is een zeer breed productaanbod van...

Lees meer

close-video-button