signaleringstechniek

Melden, waarschuwen, communicatie

signaleringstechniek

U bent gewaarschuwd!

signaleringstechniek

Lange levensduur, laag stroomverbruik

Over signaleringstechniek

In de machinebouw en installatietechniek krijgt veiligheid veel aandacht. Als waarschuwing kunnen signaleringen worden toegepast. Signaleringen worden gebruikt in industriële toepassingen en vervullen in het bijzonder in de machine- en installatiebouw belangrijke bewakings- en besturingsfuncties. Een optisch of akoestisch alarm kan door niemand verkeerd begrepen worden.

Ga naar 'Signaleringstechniek' in de webshop

Moderne LED-technologie

Auer ECO-modul

De ECOmodul serie combineert moderne LED technologie met een uitstekende prijs. Een eenvoudige aansluittechniek (veerdruk of push-in technologie) samen met een breed scala aan montagemogelijkheden maakt dat deze "ECO-modules" een interessant, economisch aantrekkelijk product zijn.

 

Lees meer >

De hoogste standaard op de internationale signaleringsmarkt

Auer T-serie

De serie T (ø 75 mm) en U (ø 60 mm) signaallampen zijn in meerdere varianten leverbaar als opbouw- en paneelmontage versie. Ook optisch-akoestische en akoestische modellen zijn van het T model beschikbaar.

Lees meer >

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Automation

Voorbekabelde Auer P-serie signaallampen

De Auer 'P'-serie signaallampen zijn middelgrote (75 mm diameter) signaallampen die zijn geconfigureerd en voorbekabeld. In deze serie bestaat de keuze uit een hoog of laag lensontwerp. De kracht van Auer is een zeer breed productaanbod van moderne LED-signaallampen. Het assortiment wordt aangevuld...

Lees meer

Ga naar Merken

Betrouwbare merken, uitgekozen door onze specialisten

Contact

Meer weten over machineveiligheid, vision & sensors, signaleringstechniek, wireless of verbindingstechniek? Vul het formulier hiernaast in. Wij nemen contact met u op!