dcem energiemonitoring

Energie en rapportage software

Software oplossingen

U heeft energiemeters geïnstalleerd, wat nu? Dat is een vraag die we vaak horen. Wij leveren software oplossingen die u helpen de meetdata om te zetten naar de juiste informatie en rapportages. Onze softwarespecialisten helpen u graag met de installatie en het onderhoud ervan. De fortop Power Quality consultant geeft u graag advies.

 

Ga naar 'Analyse- en rapportagesoftware' in de webshop

Analyse software
janitza apps

Voeg functionaliteit toe aan uw Janitza analyser

Janitza apps

Janitza apps zijn applicaties die de functionaliteit van Janitza meters uitbreiden. De Janitza apps draaien volledig op de Janitza analyser en zijn speciaal ontworpen om meetdata gemakkelijk toegankelijk te maken via uw PC, laptop, smartphone of tablet.

  • geeft meter een specifieke functie
  • gehele applicatie draait op meter
  • geen aparte server of software nodig
  • web based configuratie en user interface

fortop DCEM energiemonitoring

24/7 inzicht in uw installatie

DCEM helpt u bij het verlagen van uw energieverbruik door inzicht in real-time en historische verbruikswaarden. Door de integratie van power quality management wordt een bijdrage geleverd aan de verlaging van onderhoudskosten, productieverliezen, uitval van de installatie en het blindvermogen. Lees meer over energiemanagement-software.

energiemanagementsysteem dcem
janitza gridvis

Uw meetdata inzichtelijk met GridVis

Janitza GridVis

Met GridVis biedt fortop gebruikersvriendelijke software voor het configureren en analyseren van meetdata voor verbruik en power quality. GridVis levert de gegevens om kostenbesparingen te identificeren, energiekosten te laten dalen en de juiste acties te nemen om productieuitval te voorkomen. Lees meer over Janitza Gridvis.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

19/01/2015
Solution

Voeg functionaliteit toe aan uw Janitza analyser

Maak een Power Quality Watchdog -volgens de EN50160 en IEC61000-2-4 normen- of een webbased meetwaardenmonitor voor historische en actuele meetwaarden van uw Janitza analyser. De apps werken zeer intuïtief, zodat zelfs gebruikers zonder technische achtergrond kunnen werken met de apps. Lees me...

Lees meer

Ga naar Merken

Betrouwbare merken, uitgekozen door onze specialisten

close-video-button