13/11/2018

IT Room Infra


Op 13 november 2018 vindt het jaarlijkse IT Room Infra Event plaats in Den Bosch.

Het programma bestaat uit 33 lezingen (3 plenair en 30 parallel). De onderwerpen van de lezingen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en verdeeld in vijf tracks:

  • Always on!
  • Cost Control
  • Risk & Security
  • Sustainability
  • ICT Trends

Energiemanagement is dé manier om controle te krijgen over uw energie-infrastructuur. De inzet van energiemeters en een EMS helpt hierbij. De energiemeters geven continu meetdata door. Energiemanagementsysteem DCEM maakt informatie van alle data die wordt opgeslagen. De software maakt gebruik van interne redundantie.


Lezing Arjan Pit

Spanningsdips zorgen voor risico’s in de infrastructuur

Bij een storing als een spanningsdip kan apparatuur uitvallen of vallen verbindingen weg. In het ergste geval zou het hele land plat kunnen komen te liggen. Hoe graag we het ook zouden willen: een spanningsdip is niet te voorkomen. Vaak weten we niet eens wat de oorzaak van een dip is; we tasten hier figuurlijk in het duister. Door een installatie op de juiste manier te monitoren, wordt inzichtelijk hoe lang een dip geduurd heeft en wanneer de dip heeft plaatsgevonden. We tasten dan niet meer in het duister. Dit is essentiële informatie voor iedereen die de beschikbaarheid van de installatie wil waarborgen.

In de lezing gaat Arjan op een praktische manier in op het herkennen van spanningdips binnen de geldende normen.

15.00 - 15.25 uur

Aanmelden

Lees meer over datacenters


Klant in de spotlight

Alvast meer weten? Lees het verhaal van Digital Realty over wat fortop voor hen betekent.

Tien jaar geleden kwam Digital Realty (toen nog Telecity) met de vraag of fortop een oplossing had voor het langslopen van duizenden racks. Dat resulteerde in de levering van meters waarmee klantgegevens konden worden uitlezen. Een mooie ontwikkeling voor het bedrijf, maar Digital Realty zocht naar meer.

Lees het hele verhaal

close-video-button