Auer gemakkelijk in uw eigen bestelsysteem


In industriële toepassingen spelen signalen een grote rol. Een optisch of akoestisch alarm wordt namelijk altijd begrepen. Fortop levert deze signaleringsapparatuur van fabrikant Auer.

Alle producten van Auer online beschikbaar via 2BA

De vraag naar actuele en complete artikel- en productdata groeit. 2BA is opgericht voor het onderhouden, beheren en exploiteren van uniforme artikelbestanden. Producenten, importeurs, groothandels en installateurs kunnen via 2BA informatie met de centrale database uitwisselen. Groothandels kunnen de data gebruiken voor publicatie op hun eigen website en ter verrijking van hun artikelinformatie.

Door gebruik te maken van de GLN-code, maakt u gemakkelijk een export van alle Auer-productenvoor uw eigen bestelsysteem. De GLN-code van Auer is 9010082000004. Indien u data van Auer wenst te ontvangen, dient u deze code aan uw selectieprofiel toe te voegen.

Auer is technologisch leider op het gebied van signaleringsapparatuur en onderscheidt zich door haar zeer complete productprogramma. De optische en akoestische signaalapparaten - zoals signaaltorens, signaallampen, zoemers, hoorns en sirenes - waarschuwen, beschermen en begeleiden mensen in een moderne industriële omgeving. 


Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op via verkoop@fortop.nl of 038 337 27 00.