12/02/2018

Vier polige industrie connector ILME CKSH voor 10A, 400V, 4KV

ILME heeft een nieuwe variant toegevoegd aan de 21*21mm connectoren. De CKSH is de eerste industriële connector in deze serie die over het ILME Squich-principe beschikt. Lees meer over ILME Squich.

 

Bekijk producten van ILME in de webshop Stel uw vraag over Ilme


CKSH compacte connector | ILMESquich-principe

Met ILME Squich hoeven schroeven niet meer aangedraaid te worden en van adereindhulzen te worden voorzien. Een kabel wordt gestript en in de connector geplaatst. In de behuizing wordt de kabel vastgeklemd door een veerklem. De industriële connector is hierdoor beter bestand tegen trillingen en het koppelen en loskoppelen van de connector. Lees meer over industriële connectoren van ILME.

Met ILME Squich kunnen kabels op een connector gemonteerd worden zonder gebruik van gereedschap. Een connector met Squich-aansluiting kan 50% sneller gemonteerd worden ten opzichte van een connector zonder Squich.


Insteken van ader bij CKSH met Squich via bovenkantMonteren vanaf de bovenkant

Het insteken van de ader kan bij de CKSH met Squich via de bovenkant van de industriële connector. Bij veel connectoren kan dit alleen via de zijkant. Het verticaal monteren van de connector heeft als voordeel dat de connector minder inbouwruimte nodig heeft.


Unieke codering van connectoren | ILMEUnieke codering

Als u vier verschillende connectoren in één applicatie gebruikt, kan het voorkomen dat de verkeerde connectoren op elkaar aangesloten worden. Om dit te voorkomen kunt u een connector voorzien van een unieke codering (zie afbeelding). U stelt de codeerpennen op een unieke stand in voor iedere connector afzonderlijk. U creëert op deze manier voor elke connector, male of female, een unieke codering.

Meetpunten CKSH

De ILME CKSH met Squich is voorzien van meetpunten op elk contact. Aangezien de kabels van bovenaf gemonteerd kunnen worden, zijn de meetpunten naast de aansluiting opgenomen.

 

 

close-video-button