30/05/2019

De meest complete power monitoring software van Janitza

Power monitoringssoftware - GridVis® Ultimate 7.3 - JanitzaGridVis® Ultimate 7.3

GridVis® Ultimate 7.3 is de nieuwste versie van de webbased power monitoring software van Janitza, waarmee u zelf in staat bent webbased visualisaties te maken. GridVis verzamelt data van verschillende verbruiksmeters en power analysers. De software zet deze data om in begrijpelijke rapportages, visualisaties en alarmen.

Energy analyse software GridVis®

De data die GridVis Ultimate verzamelt, wordt opgeslagen op een externe server, waardoor de gegevens ieder moment van de dag vanaf iedere locatie te benaderen zijn. Er zijn vier licenties van GridVis beschikbaar, waarvan de Ultimate-versie de meest complete is. Lees meer over GridVis.

 

Bekijk GridVis Ultimate in de webshop Stel uw vraag over GridVis Ultimate


Maak uw eigen webbased visualisaties

Een belangrijke feature is de webbased visualisatietool. Waar de technische dienst vooral inzicht wil hebben in de belasting van de elektrische installatie en gealarmeerd wil worden als er een dip of piek optreedt, wil de boekhouding inzicht in maandelijkse verbruikersrapportages.

Flexibiliteit in gebruikersbeheer

Met GridVis® Ultimate kan iedere gebruikersgroep zelf zijn webpagina’s samenstellen aan de hand van standaard widgets en grafiekcomponenten. Door deze flexibiliteit in combinatie met het gebruikersbeheer wordt alleen de informatie getoond die voor de betreffende gebruikersgroep interessant is.

Vier aspecten van power management

Alle vier aspecten van power management (verbruik, load, power quality en dips en pieken) zijn te managen met GridVis Ultimate.


Webbased interface - Power monitoringssoftware - GridVis® Ultimate 7.3 - JanitzaAlarmeringen

Iedere gebruiker kan zelf grenswaardes van verschillende grootheden instellen. Wanneer een grenswaarde wordt overschreden, wordt de gebruiker gealarmeerd. Dat kan op verschillende manieren.

Bijvoorbeeld via een melding in de gebruikersinterface op de desktop, maar ook via e-mail of via een extern systeem (als GridVis hierin geïntegreerd is). De alarmen worden bijgehouden door middel van logboekregistratie.


Periodieke verbruiksrapportages

Power Quality report - GridVis® Ultimate 7.3 - JanitzaBedrijven die moeten voldoen aan de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED) zijn hebben de behoefte aan het automatisch genereren van periodieke verbruiksrapportages om hiermee de belangrijkste verbruikers op te sporen, besparingspotentieel te achterhalen en reductie van het energieverbruik aan te tonen. GridVis kan deze rapportages automatisch genereren. Tevens zijn verschillende doorberekeningen te maken op basis van kostenplaatsen of geografische locaties.

Rapportages van dips, pieken en Power Quality

Naast het verbruik is GridVis in staat rapportages te genereren van de belasting van de installatie, storingen als dips en pieken en power quality afwijkingen. Lees meer over Power Quality.


Bekijk de GridVis tutorials

Web picture manager

 

 

 

 


GridVis Web Alarmlist

 

 

 

 

GridVis Desktop – create alarm plan

 

 

GridVis creating an alarm source 

GridVis Web & Desktop OPC-UA-Client

 

 

 

 

GridVis Image Widget

 

  

 

 

close-video-button