EMU Electronic energiemeters

EMU: Digitale energiemeters

EMU geeft inzicht in het energieverbruik van uw bedrijf of huis. Al meer dan 23 jaar ontwikkelt EMU digitale energiemeters en dataloggers. EMU-meters zijn te bevestigen door middel van DIN-rail montage en vanwege MID-certificering geschikt voor comptabele metingen. Op basis van verschillende netwerkprotocollen zijn de meters op afstand uit te lezen.

 

Bekijk EMU producten Stel uw vraag over EMU

Logo EMU Electronic
kWh meter | EMU

EMU kWh meters, één meter voor elke toepassing

Het EMU programma omvat een breed scala een kWh meters, loggers en softwareoplossingen. De kWH-meters kunnen we onderscheiden in een Professional-lijn en een Allrounderlijn. EMU Allrounder is een universeel toepasbare kWh-meter, standaard voorzien van een pulsuitgang met als optie M-Bus. De EMU Professional is naast een kWh-meter ook een universeelmeter en kan naar keuze worden voorzien van een M-bus, KNX, LON, RS485-Modbus of TCP/IP uitgang.

Lees meer over kWh meters en loggers

insight in your energy consumption without major investments

U wilt graag inzicht in het stroom- water- of gasverbruik van uw bedrijf. U wil geen budget vrijmaken voor dure meters en softwareprogramma's en het moet vooral simpel blijven. Dan is de nieuwe EMU S0 pulslogger de oplossing. Met deze logger heeft u op elk moment overal ter wereld toegang tot alle relevante meetdata.

Lees meer over S0 pulslogger

Pulslogger | EMU
kWh meter professional | EMU

EMU Professional: Energy management has never been this simple!

Ingewikkelde software installeren op een server, laptop of PC is niet meer nodig. De EMU Professional is een kWh-meter, universeelmeter, logger en webserver in één. Een standaard internetbrowser volstaat voor de presentatie, analyse en het exporteren van belangrijke meetdata. Energie besparen was nog nooit zo simpel.

Lees meer over EMU Professional

close-video-button