EMU

EMU Electronic energiemeters

EMU: Digitale energiemeters

EMU geeft inzicht in het energieverbruik van uw bedrijf of huis. Al meer dan 23 jaar ontwikkelt EMU digitale energiemeters en dataloggers. EMU-meters zijn te bevestigen door middel van DIN-rail montage en vanwege MID-certificering geschikt voor comptabele metingen. Op basis van verschillende netwerkprotocollen zijn de meters op afstand uit te lezen.

Emu electronic logo
Emu kwh meter

EMU kWh meters, één meter voor elke toepassing

Het EMU programma omvat een breed scala een kWh meters, loggers en softwareoplossingen. De kWH-meters kunnen we onderscheiden in een Professional-lijn en een Allrounderlijn. EMU Allrounder is een universeel toepasbare kWh-meter, standaard voorzien van een pulsuitgang met als optie M-Bus. De EMU Professional is naast een kWh-meter ook een universeelmeter en kan naar keuze worden voorzien van een M-bus, KNX, LON, RS485-Modbus of TCP/IP uitgang.

Lees meer >

insight in your energy consumption without major investments

U wilt graag inzicht in het stroom- water- of gasverbruik van uw bedrijf. U wil geen budget vrijmaken voor dure meters en softwareprogramma's en het moet vooral simpel blijven. Dan is de nieuwe EMU S0 pulslogger de oplossing. Met deze logger heeft u op elk moment overal ter wereld toegang tot alle relevante meetdata.

Lees meer >

emu pulslogger
Emu kwh meter professional

EMU Professional: Energy management has never been this simple!

Ingewikkelde software installeren op een server, laptop of PC is niet meer nodig. De EMU Professional is een kWh-meter, universeelmeter, logger en webserver in één. Een standaard internetbrowser volstaat voor de presentatie, analyse en het exporteren van belangrijke meetdata. Energie besparen was nog nooit zo simpel.

Lees meer > 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

30/01/2014
Energy Control

Al uw gas-, water-, warmtegegevens online met de M-bus logger

EMU M-Bus logger De M-Bus logger van EMU leest automatisch M-Bus slaves uit en slaat de meetwaarden op in het interne geheugen. De meetwaarden en belastingsprofielen worden gepresenteerd via de interne webserver of kunnen automatisch worden geëxporteerd naar CSV-files of een FTP server. Met Bi...

Lees meer

close-video-button