07/01/2019

Waterdichte behuizing EOS4 WTHF lichtschermen voor o.a. toepassingen in wasstraten

Lichtscherm met waterdichte behuizing - EOS4 WTHF - ReeR Safety

Lichtschermen voor extreme applicaties

Waterdichte behuizingen maken het mogelijk lichtschermen te gebruiken in extreme applicaties zoals bijvoorbeeld een autowasstraat. Door de IP69K-behuizing is het lichtscherm EOS4 WTHF geschikt voor constante blootstelling aan reinigingsmiddelen en water onder hoge druk.

De ingebouwde verwarming voorkomt condens en garandeert een probleemloze werking tot -25 °C. Lees meer over lichtschermen.

 

Bekijk EOS4 WTHF lichtschermen Stel uw vraag


ATEX-behuizing voor EOS4 lichtschermen voor toepassingen in explosiegevaarlijke omgevingen

ATEX-behuizing voor EOS4 lichtscherm - ReeR Safety

Werken in industriële omgevingen waar de kans op gas- en stofontploffingsgevaar aanwezig is, is niet zonder risico’s. Operators die werken in explosiegevaarlijke omgevingen moeten er zeker van zijn dat ze veilig kunnen werken of moeten de risico’s zo klein mogelijk houden. Om aan de veiligheidsnormen te kunnen voldoen kunnen veiligheidslichtschermen worden ingezet. De schakelcontacten kunnen eenvoudig worden bewaakt door een veiligheids-PLC.

ATEX-behuizing

ReeR Safety heeft voor de serie EOS-veiligheidslichtschermen een speciale behuizing ontwikkeld, zodat deze ook in explosiegevaarlijke omgevingen ingezet kunnen worden. Deze lichtschermen zijn toepasbaar in zone gas: II 3G Ex nA IIC T6 Gc en stof zone: II 3D Ex tc IIIC T 60°C Dc. Het geïntegreerde anti-condens systeem garandeert een probleemloze werking van -10°C tot 55°C.

 

Stel uw vraag over ATEX lichtschermen

 


close-video-button