26/04/2020

PNO-compatibele M12 Power Connectivity

PNO-compatibele M12 Power Connectivity - ESCHAESCHA breidt haar M12 power-productassortiment uit met PNO-compatibele varianten. De nieuwe stroomcomponenten maken een transmissie tot 63V DC mogelijk met een classificatie tot 16A. Steeds compactere installaties vragen om vergelijkbare compacte interfaces - niet alleen voor data- en signaaloverdracht, maar ook voor de stroomvoorziening.

De M12-interface is de afgelopen jaren de nieuwe en compacte maatstaf voor stroomvoorziening geworden. Sinds 2015 zijn er M12-voedingscomponenten van ESCHA in verschillende coderingstypen en voor verschillende spanningsbereiken.

 

Stel uw vraag over PNO-M12 Power kabels


Vijfpolige L-codering met functionele aarding

De nieuwe varianten van de M12-voedingsconnectoren voldoen aan de eisen van PNO, de Profibus-gebruikersorganisatie. PNO-compatibele connectiviteit van ESCHA beschikt over een standaard overeenkomstige vijfpolige L-codering met één contact voor functionele aarding.

Om zich te onderscheiden van andere M12-voedingsconnectoren, hebben PNO-conforme componenten een grijze kabel en grijze contactdragers. M12-connectiviteit van ESCHA zorgt voor een veilige en betrouwbare stroomoverdracht van maximaal 63V DC met een stroomsterkte van maximaal 16A, en voldoet aan beschermingsklassen IP67 en IP68.


PNO-compatibele M12 Power Connectivity - ESCHAPower follows Bus

Naast single-ended en double-ended snoersets en aansluitingen voor voor- en achterwandmontage, biedt ESCHA compacte splitters in H-, h- en T-behuizingsstijlen. Met deze splitters realiseert u eenvoudig een decentrale stroombedrading volgens de busbedrading. We noemen dit ‘Power follows Bus’.

 

Lees meer over M12 Power connectoren en kabels

close-video-button