15/06/2020

ESCHA presenteert nieuwe kunststof kartelmoeren voor de voedingsmiddelenindustrie

Kunststof kartelmoeren voor de voedingsmiddelenindustrie - ESCHADe voedingsmiddelenindustrie stelt hoge eisen aan hygiëne en proceszekerheid. Deze eisen kunnen één-op-één worden toegepast op connectoren en kabels. Om agressieve reinigings- en schoonmaakmiddelen te weerstaan, wordt er vaak gebruik gemaakt van speciale kunststoffen of V4A roestvrijstaal. ESCHA ontwikkelde connectoren met kosteneffectieve plastic kartelmoeren in 'Hygienic Design'. Een goed alternatief voor de relatief dure roestvrijstalen kartelmoeren!

Hygiënisch ontwerp voorkomt ophoping van vuil

De nieuwe kunststof kartelmoeren zijn extreem robuust en kunnen zowel met de hand als met een moersleutel worden vastgedraaid. Daarnaast voldoen ze aan de beschermingsnormen volgens IP67, IP68 en IP69. Door hun unieke kunststofsamenstelling zijn ze bestand tegen Ecolab reinigingsmiddelen. Het hygiënisch ontwerp voorkomt de vorming van ophoping van vuil en residuen. Daarom kunnen connectoren met plastic kartelmoer zonder meer in de productcontactzone worden gebruikt.

M12-connector

De nieuwe kunststof kartelmoeren zijn verkrijgbaar voor M12-connectoren in drie-, vier- of vijfpolige versie. Er zijn ​​drie kabelkwaliteiten beschikbaar. Bovendien kunt u kiezen tussen male en female en rechte en haakse varianten. Lees meer over food & beverage kabels.

 

Stel uw vraag plastic kartelmoeren in 'Hygienic Design'

close-video-button