27/07/2016

Draadloze ontvanger TCP IP gateway

Draadloze ontvanger met TCP/IP-interface - steute

Schakelaars draadloos verbinden met uw database en netwerk

Met de komst van draadloze technologie in industriële automatisering, ontstaan ook mogelijkheden voor aansluiting op hogere communicatienetwerken. Een voorbeeld hiervan is de TCP/IP-ontvanger uit het steute draadloze programma. De bidirectionele gateway zorgt er voor dat de draadloze schakelapparatuur van steute kan worden verbonden aan andere systemen via het universele internet/ethernet protocol TCP/IP.

Maximaal 40 sensoren op draadloze ontvanger

De draadloze TCP/IP gateway kan signalen ontvangen en verzenden van maximaal 40 sensoren. De interface voldoet aan de IEEE 802.3-standaard, met een overdrachtssnelheid van 100/10 Mbit/s. De configuratie van de draadloze Ethernet-poorten vindt plaats via een web-based interface die zowel het inbedrijfnemen als de diagnose ondersteunt. De gateway is aangesloten door middel van een RJ45-aansluiting. Lees meer draadloos sensornetwerk - nexy van steute.

Varianten TCP/IP-ontvangers

De TCP/IP-ontvanger is verkrijgbaar in drie versies: voor de door steute ontwikkelde standaard voor draadloze technologie sWave 868 en sWave 915 en voor de EnOcean technologie, die veel wordt toegepast in gebouwautomatisering. Het is erg geschikt voor gebruik in combinatie met alle draadloze schakelaars, sensoren en knoppen van het steute draadloze programma. Lees meer steute wireless.

 

Bekijk draadloze ontvangers en versterkers in de webshop Stel uw vraag over Steute


Configuratie en functies van draadloze ontvanger met TCP/IP interface

 


Configuratie en functies van draadloze ontvanger met RS232 interface

close-video-button