22/12/2020

Draadloze trekkoordschakelaar met nexy-aansluiting - RF 96 WH

Integreer meer dan 100 schakelaars in één netwerk

Draadloze trekkoordschakelaar - steuteHalfautomatische productie- en assemblagelijnen werken volgens een vast principe: als een medewerker ergens langs de lijn de lopende band wil of moet stoppen, bedient hij een trekkoordschakelaar om de lijn veilig tot stilstand te brengen. Dergelijke schakelaars worden ook gebruikt om montagestappen te erkennen of autoriseren. In het laatste geval hebben de schakelaars meestal alleen een trekkoord en geen noodstopfunctie.

De serie trekkoordschakelaars RF 96 WH / 90° van steute zijn ontwikkeld voor dergelijke toepassingen. Zonder bekabeling is een eenvoudige en flexibele installatie van de trekkoordschakelaars mogelijk. De signalen van de schakelaars worden vanaf afstand naar een bovenliggende ontvanger gestuurd.

Draadloos netwerksysteem voor verzenden van signalen

De signalen kunnen nu ook binnen een draadloos netwerk worden verzonden. Daarvoor heeft steute een nieuwe draadloze schakelaar ontwikkeld: een variant die gebruikmaakt van draadloze sWave.NET®-technologie.

sWave.NET®-technologie

sWave.NET® maakt de integratie van signalen van schakelaars en sensoren (zelfs apparaten die niet uit het steute-bereik komen) binnen een nexy draadloos netwerk makkelijker. Zo’n systeem bestaat uit access points, een gateway en een sensorbridge, die als interface met het bovenliggende IT-systeem van de gebruiker fungeert. Lees meer over draadloos sensor-netwerkoplossing voor industrie en intralogistriek (nexy).

Met nexy kunnen enkele honderden draadloze schakelaars en sensoren binnen één netwerk worden geïnstalleerd. Ze kunnen geïntegreerd worden in het productieplanningssysteem of PPS-, ERP-, MES-, WMS- systemen. Elke draadloze schakelaar kan afzonderlijk en eenvoudig worden geconfigureerd met behulp van de draadloze interface.

Als alternatief voor de RF 96 WH / 90 ° sWave.NET® biedt steute ook een netwerkcompatibele Andon-terminal met drie knoppen en een display met twee regels. Alle sWave.NET®-compatibele draadloze schakelaars, sensoren en bedieningsapparaten kunnen uiteraard vrij worden gecombineerd.

 

Bekijk draadloze trekkoordschakelaars de webshop Stel uw vraag


Video: Draadloze bediening zonder kabels - steute Wireless

 

close-video-button