18/04/2017

Supercompacte veiligheidsmodule
Safemaster UF 6925 

Veiligheidsmodule SAFEMASTER UF 6925 | DOLD

De Safemaster UF 6925 van DOLD biedt de hoogte veiligheid in de krapste plaatsen met een afmeting van 17,5 mm. Het veiligheidsrelais is bij uitstek geschikt voor het bewaken van noodstoppen en veiligheidshekken in vrijwel elke toepassing. Apparaten die gebruik maken van batterijen als voeding kunnen voor spanningsfluctuaties zorgen. Door het brede spanningsbereid van 8 DC tot 36 V maakt het ondoordringbaar voor spanningsfluctuaties. Dit maakt de SAFEMASTER UF 6925 geschikt voor een grote verscheidenheid aan toepassingen in machine- en installatietechniek en in mobiele toepassingen. Lees meer over veiligheidsrelais. 

 

Bekijk veiligheidsrelais SAFEMASTER UF 6925 Stel uw vraag


Eenvoudige aansluiting en flexibele programmering

De noodstopmodule voldoet aan de hoogste veiligheidseisen, tot PL e / Cat. 4 of SIL 3 en is UL-goedgekeurd. In vergelijking met andere beschikbare veiligheidsmodules bespaart het apparaat meer dan 20% van de ruimte in de schakelkast. Naast de lage ruimtebehoeften, onderscheidt de veiligheidsmodule zich ook door zijn tijdbesparende bedrading, waarvoor geen gereedschap nodig is. De push-in klemmen aan de voorkant zorgen voor snel en gemakkelijk aansluiten van het apparaat. De keuzeschakelaars aan de achterzijde van de Safemaster UF 6925 zorgen voor een flexibele programmering. Het LED-display vergemakkelijkt een snelle diagnose. Vanwege de hoge thermische stroom van 8A en vergulde contacten (op aanvraag), kan het relais voor verschillende schakel- en besturingsapplicaties ingezet worden. Het lage verbruik van <2,2 W zorgt voor een toekomstgerichte en duurzame werking. 


Toepassingsgebieden van de Safemaster UF 6925

De SAFEMASTER UF 6925 kan door haar brede spanningsbereik in grote verscheidenheid worden toegepast. Door de ondoordringbaarheid van spanningsfluctuaties is het veiligheidsrelais ideaal toe te passen bij systemen en apparaten die werken op batterijen, transportsystemen zonder bestuurders, bouwvoertuigen en kraanapparatuur. Bovendien is de veiligheidsmodule toegestaan voor gebruik in ovens overeenkomstig EN 50156-1 en voor veiligheid gerelateerde systemen voor de procesindustrie volgens IEC / EN 61511. 

 


Kenmerken veiligheidsrelais SAFEMASTER UF 6925

  • Compacte bouwvorm: 17,5 mm
  • EN ISO 13849-1, EN 62061, IEC 61508, EN 50156-1 goedgekeurd
  • Flexibele programmering 
  • Breed spanningsbereik: 8 tot 36 VDC
  • Hoogste veiligheidseisen: tot PL e / Cat. 4 of SIL 3
  • UL-goedgekeurd

close-video-button